TPC bjuder in CRS till banåka på Knutstorp 12/7

Allt om banträffar, konbanor, race och strippkörningar

Moderator: Forumpolisen

Skriv svar
Användarvisningsbild
Falk
Inlägg: 1091
Blev medlem: 29 apr 2003, 22:33
Ort: Bromma
Kontakt:

TPC bjuder in CRS till banåka på Knutstorp 12/7

Inlägg av Falk » 24 maj 2009, 21:29

Maciek Matwiejczuk som håller i banåkat inom TPC (Volvo) har godheten att bjuda in oss som åker Renault till sitt evenemang på Knutan i Juli.

Maciek skrev:Bankörning på Knutstorp Ring 12 Juli

Insläpp 07.00
Förarmöte 08.30 och kl 13.00 för de som kommer sent
Körning 09.00-17.00

750:- Icke medlem
500:- TPC medlem

Förbetalning garanterar plats, glöm inte För och efternamn, regnummer och KNUTAN och Medlemsnummer (Petter Nicklasson ABC123 KNUTAN 1099). Så vi ser vem som betalat och till vad. Görs inte detta kan vi inte godkänna betalningen. Kopiera gärna bekräftelsen och ta med en utskrift så skyndar detta på insläppet.
1566811-4 plusgiro


SMA försäkring är obligatorisk för förare och passagerare. 150:- / gång alt. 350:- / helår tecknar du på nätet . SMA engångs försäkringen går att lösa på plats om du inte har en. Glöm inte beviset hemma.
Hjälm, handskar, heltäckande bomullsklädsel är också obligatoriskt för samtliga i bilen.
En besiktning sker i sedvanlig ordning på plats innan bilen släps ut på banan.
Vi kommer ha 2 olika typer av pass. "Vanliga"för dig som är nybörjare eller känner att du inte villl hålla samma tempo som i den andra klassen.
passet och "racepasset " för dom erfarna samt banrävar
REGLER SOM GÄLLER SAMTLIGA, LÄS --> http://forum.turboperformanceclub.com/v ... 2&t=197609
Från och med i år så är det stenhårda regler gällande db kraven , DET ÄR 95db MAX som gäller inget annat , kommer ni att bli avplockade av banan för att bilen låter för mycket kommer ni inte att få köra mer denna kvällen , detta på grund av att man får bara en chans att åtgärda felet och vi riskerar inte att bilen åker ut och får komma in igen på grund av den låter för mycket igen för då har banägaren rätt att avbryta körningen helt .

Nu är det dags för repris på förra årets succe, TPC @ Knutstorp Ring

Kom och kör med din bil mot bilar av alla möjliga märken och modeller. Är din bil byggd för bana? Är din bil din vanliga bruksbil? Vilket som spelar ingen roll, detta är ingen tävling man kör mot sig själv för att lära sig bilens och dina egna färdigheter.

Vill du inte köra så mycket eller köra själv, kom ändå och åk med någon av våra "taxi" bilar. Vill du komma riktigt nära bilar på bana som kör ifrån det mesta om inte allt på gatan, anmäl dig som flaggvakt så kommer du så nära man kan utan att riskera livet. Perfekt för dig som vil filma eller fota.


Vid intresse kommer vi köra "familjepasset " på banan med TOTALT OMKÖRNINGSFÖRBUD utom på målrakan . Detta för att du ska få prova bilen med minimala risker för att förstöra den.

Har du aldrig varit på en bankörning förut? Ta chansen detta är en riktigt häftig bana. Ta chansen att få åka med, det är en upplevelse man sent kommer att glömma.

Ni som vill komma dagen innan och uppleva den mysiga stäminingen vid grillen är välkomna att boka stuga för övernattning .

ALLA SOM KÖR PÅ E85 TÄNK PÅ ATT TA MED ER EXTRA DUNKAR MED BRÄNSLE DÅ DET ÄR LÅNGT TILL NÄRMSTA TAPP SOM HAR E85

VARMT VÄLKOMNA hälsar Turbo Performance Club

Frågor kan baesvaras på 0707-400 658--> Christoffer eller 0705 655069 --> Maciej


Det finns 50 platser som är tillgängliga så först till kvarn gäller , ni som skriver upp er på listan kommer inte vara garanterade plats förren betalningen har kommit in på kontot .

För att kolla hur många det är på listan kolla på TPC eller Rejsa .nu
Lasse Falk - Bromma
Bild
Kör Renault 13

http://www.rejsa.nu
Användarvisningsbild
werger
Inlägg: 20
Blev medlem: 24 nov 2007, 17:52
Ort: Ängelholm

Re: TPC bjuder in CRS till banåka på Knutstorp 12/7

Inlägg av werger » 29 jun 2009, 23:10

Jag ska köra på knutan med TPC!! 8) :twisted:
Johannes Werger
Ängelholm

Clio 16v "cup"-92
Bmw M3 E30 -88
Brukshink-Golf
Skriv svar